con1_meny_top_over.png  con1_meny_top_shadow.png
con1_logo        Glöte Byalag
con1_meny_top_under.png

   

 

Webshop

Att handla på webben är populärt och Glöte Byalag är naturligtvis med på noterna. Någon riktig webbshop har vi inte men det går att handla som förr i tiden och blanda med modern teknik. Här hittar du lite smått och gott som Glöte har att erbjuda.

Härjedalens förlorade söner

En bok av Erik J Bergström. Finns att köpa för 200:- hos författaren själv. Eriks telefonnummer är: 063-513714.

Fiskekort

Fiskekort kan enkelt köpas via Internet. Köp fiskekort till dig själv eller varför inte som present eller julklapp. Läs mer på www.fiskailofsdalenglote.se

Glöte genom 600 år

"Glötes män, kvinnor och barn stod med vitnande anleten, lamslagna, förstummade och med hatfyllda blickar och knutna nävar inför det skräckscenario som utspelade sig inför deras ögon. Sven Olsson, en av byns bönder dinglade med bruten nacke i den repstump som blivit fäst i en grov gren i ett träd intill hans gård."

Så börjar den fantastiska boken på över 400 sidor och drygt 300 bilder, omGlöte genom 600 år Glötes historia genom 600 år. Boken är ett resultat av en studiecirkel som bedrevs under ca tre års tid, på 1990-talet. Boken ger värdefulla upplysningar både för nuvarande och kommande generationer. Bokens huvudförfattare är Erik J Bergström.

Boken Glöte genom 600 år kostar endast 150:- kr och säljs här via hemsidan och på Glöte Bygdesamling. Om du vill ha boken skickad med posten tillkommer kostnad för frakt och emballage med 60 kr. Om du vill ha boken skickad blir totalkostnaden 210:-

Så här gör du:

Om du vill ha boken skickad säter du in 210 kr på Glöte Byalagets Bankgiro: 768-1315. Var noga med att skriva till vem och var vi ska skicka boken. Inom ca två veckor kommer boken i din brevlåda. En utmärkt present eller julklapp, både till personer med anknytning till Glöte men även för andra. Boken är ett riktigt uppslagsverk!

Efter bokens utgivning har vi funnit några småfel. Med hjälp av Erik J Bergström har vi sammanställt ett dokument som du kan skriva ut och lägga i boken. Klicka här för att läsa Rättelserna.

 
   

© Glöte Byalag | info@glotebyalag.se | Sidan uppdaterad 2018-08-23